Nieuws

OPI viert haar 40e verjaardag!

Ter ere van deze feestelijke aangelegenheid is OPI teruggegaan naar de plaats waar het allemaal begon: Hollywood. Daarom lanceert OPI voor voorjaar/zomer 2021 de Hollywood Collection. Deze collectie staat voor vintage glamour met een updated twist. Alle 12 kleuren zijn zowel verkrijgbaar in nagellak als Infinite Shine en bij jouw OPI Beauty Professional ook in GelColor.

 

Kies een kleur die matcht met jouw stijl en mood. Warme nudetinten staan voor tijdloze elegantie. Verfrissend groen, zachtgeel en -roze mogen in het voorjaar natuurlijk niet ontbreken. Bovendien geven deze kleuren je direct een positive vibe. Of ga juist voor een van de trendsettende blauwtinten die perfect matchen met je favo denimlook, voor een sportieve touch. Diepe roze- en roodtinten behoren tot de tijdloze klassiekers en geven je een sexy, rode loperwaardige look!

 


GIVE-AWAY!!

 

Beter een goede buur dan een verre vriend. Met de toppers van Brazzel hebben wij een speciale give-away voor de mama's. Wil je dit fan-TAS-tische cadeau winnen t.w.v. €100,- euro? Volg ons én @brazzel_nl en laat hieronder een leuke reactie achter. Wij geven 2 goed gevulde tassen weg met o.a. cadeaubonnen, make-up, nagellak, handverzorging, maskers en een mooi sieraad.

 

#kooplokaal #supportlocal #brazzel #beautystudiokris Minder weergeven