Wie zich mooi voelt vanbinnen, straalt vanbuiten – en andersom. Daar zijn we bij Beautystudio Kris van overtuigd. Wij zijn er voor de zelfbewuste vrouw zoals jij, met een uitdagende baan, een druk sociaal leven en misschien ook wel een gezin. We weten hoe belangrijk het voor jou is om je mooi en verzorgd te voelen, en om op tijd te genieten van een heerlijk moment van rust. Daarom ontzorgen wij jou op het gebied van beauty en zorgen we ervoor dat jij vol energie en zelfvertrouwen onze salon weer verlaat. 

 

Beautystudio Kris is opgericht door Kristel Tenten vanuit haar grote passie voor nagels en beauty. In 2016 was Kristel de eerste in de regio die Gel Color behandelingen aanbood. Het begon met een studio aan huis, maar ze wist al meteen dat ze wilde uitbreiden zodra de kans zich voordeed.

 

Inmiddels is de salon gevestigd in het centrum van Lichtenvoorde en heeft Kristel een team van 5 beautyexperts om zich heen verzameld.

 

Kristel


Anne

Laurie


Inez

Noortje
Focus op natuurlijke schoonheid

Alles wat wij doen is erop gericht om een nóg mooiere versie van jou neer te zetten. Met behandelingen voor huidverbetering, acné, lichaamsmassages, cupping, manicure, pedicure, wimpers, wenkbrauwen, en (bruids)make-up geven wij jouw natuurlijke schoonheid een boost.

 

Wat bedoelen wij precies met natuurlijke schoonheid? Voor ons betekent dit dat we jouw schoonheid op een duurzame manier behandelen en behouden. We werken met 100% natuurlijke, vegan merken en passen alleen technieken toe die ook op de lange termijn goed voor je zijn. Bij ons vind je geen hardnekkige nagelprimers of onnatuurlijke apparatuur. Wel werken we met de fijnste manuele technieken en kwaliteitsproducten, waarbij we ons richten op de balans tussen lichaam en geest.