Wenkbrauwen

Brow Henna

Elleebana’s innovatieve formule helpt de haren verstevigen, hersteld de groei en de natuurlijke vorm van de wenkbrauwen. Een luxueus pallet aan kleuren die individueel of gemixt kunnen worden om zo de ultieme wenkbrauwkleur te creëren.

Elleebana Brow Henna kleurstoffen zijn afgeleid van de Henna plant of Henna boom en is van hoogwaardige kwaliteit omdat deze gemaakt word van de bladeren i.p.v. de schors. Hierdoor is de Elleebana Brow Henna van perfecte kwaliteit en geeft het betere resultaten op de huid en op de wenkbrauwen zelf.

 

Het proces van wenkbrauw henna met het merk Elleebana vereist geen oxidatiemiddel of waterstofperoxide om de kleur te activeren of de kleur door de haarschacht te oxideren en omdat het product op basis van planten is, is dit natuurlijke alternatief een geweldige optie voor mensen met gevoeligheden of wie geef de voorkeur aan de afwerking van een huidvlek door hun voorhoofd.

 

Elleebana’s Brow Henna helpt om de haargroei te versterken en te herstellen en verbetert de natuurlijke conditie van het haar van de wenkbrauw. Dit maakt het óók perfect voor mensen die weinig wenkbrauwen hebben of overplukte wenkbrauwen. Deze unieke toevoegingen aan de henna zijn innovatief, onderscheiden het merk van andere henna producten en is uniek in de evolutie van de wenkbrauwstyling.